Webex Teams is makkelijk in gebruik, het biedt een beveiligde samenwerking die aansluit op bestaande investeringen en opgeschaald kan worden wanneer uw team groeit.

 

1. Simpele set-up, elke keer weer

De set-up neemt slechts een paar minuten in beslag en de administratie is duidelijk en overzichtelijk. Intensieve gebruikerstraining? Absoluut niet nodig.

2. Beveiliging op de eerste plaats

Beveiliging die continu actief is. Webex Teams versleutelt alles voordat het uw device verlaat, niet alleen als het in transit is of in de ‘slaap modus’. Profiteer van verschillende encryptie mogelijkheden voor meer controle en compliance.

3. Behoud uw huidige IT

Gebruik Webex Teams binnen uw bestaande ‘on-premise’ en cloud IT investeringen. Blijf gebruikmaken van wat u reeds heeft terwijl uw organisatie groeit. Onderdelen vervangen bij iedere update? Niet nodig!

4. Eenvoudige integratie

Webex Teams sluit naadloos aan op applicaties die al dagelijks door uw teams gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan Salesforce, Outlook en Google.

5. Naadloze schaalbaarheid

Maak gebruik van de beste toepassingen in de markt op het gebied van vergaderen en bellen. Beveiligde chats, het delen van documenten en een geïntegreerd ‘whiteboard’ zorgen ervoor dat teams overal en altijd kunnen samenwerken. Verandert uw organisatie, dan verandert Webex Teams met u mee. Door de flexibele schaalbaarheid van Webex Teams kan er altijd eenvoudig op- of afgeschaald worden.

Webex Teams. Een intuïtieve manier van werken.


Terug naar overzicht