Vorige week lieten we al weten dat Integrated Works, als partner van Cisco, organisaties helpt om slim en veilig samen te kunnen werken vanuit huis. Dit aanbod is nu nog verder uitgebreid. Tot 1 juli 2020 kunt u gratis gebruik maken van de volgende diensten:

 

Cisco Umbrella

Cybercriminelen weten maar al te goed dat over de hele wereld een extreme toename is als het gaat om thuiswerken en hier maken ze graag gebruik van. Het is daarom belangrijk dat u niet alleen een goede tool gebruikt waarmee u veilig kunt samenwerken, maar ook zorgt voor een goede bescherming van de thuiswerkers. Dat kan met Cisco Umbrella. Zeker wanneer uw organisatie geen gebruik maakt van Webex Teams, maar bijvoorbeeld Zoom of Microsoft Teams, is het erg belangrijk dat u zorgt voor extra cybersecurity maatregelen.

DUO Security

DUO Security zorgt ervoor dat organisaties de identiteit van apparaten kunnen verifiëren nog voordat er toegang verleend wordt. Organisaties verminderen hiermee het risico op onrechtmatig gebruik en verhogen de databescherming.

Cisco AnyConnect Secure Mobility Client

Cisco AnyConnect zorgt ervoor dat medewerkers met hun eigen laptop of mobiele telefoon/tablet een veilige verbinding kunnen maken met het bedrijfsnetwerk. De IT-afdeling kan hierdoor precies zien welke apparaten op welke locatie verbinding maken met de IT-infrastructuur.

Aanbod voor bestaande en nieuwe klanten

Het aanbod van Integrated Works en Cisco geldt voor bestaande en nieuwe klanten. Bestaande klanten kunnen gratis het aantal gebruikers ophogen, terwijl nieuwe klanten binnen no-time gebruik kunnen maken van de gratis diensten. Zo helpen we elkaar veilig te werken en gaan we samen de strijd aan tegen cybercriminelen en COVID-19.

 

Neem direct vrijblijvend contact op

Als wij u kunnen helpen uw organisatie te beschermen terwijl uw medewerkers veilig samenwerken, horen wij dit graag van u. Neem contact op, zodat we kunnen kijken welke oplossingen passen bij uw specifieke situatie. Vul het contactformulier in of bel 0252-506100

 


Terug naar overzicht