Nu het COVID-19 virus zich ook in Nederland begint te verspreiden zien we dat steeds meer organisaties nadenken welke maatregelen zij kunnen of moeten nemen om verspreiding onder het personeel tegen te gaan. Nederlands als we zijn beginnen we dan eerst met regeltjes als geen handen schudden, in de elleboog hoesten en extra letten op persoonlijke hygiëne. Maar deze regels zijn moeilijk te controleren en daarom zien we ook een groei in organisaties die de medewerkers oproept om waar mogelijk thuis te werken.

COVID-19 bestrijden met Cisco Webex

In Nederland is thuiswerken allang geen uitzondering meer. Door de toenemende files en het steeds meer digitaal werken van organisaties is slim vergaderen en vooral veilig samenwerken razend populair. Nu het Coronavirus zich begint te verspreiden gebruiken organisaties de mogelijkheid om thuis te werken om zo het virus niet verder te verspreiden onder de medewerkers.

Gratis Webex uitgebreid

Om veilig samenwerken voor iedereen mogelijk te maken heeft Cisco de gratis licenties voor de populaire tools Webex Meetings en Webex Teams uitgebreid. De gratis versie was voorheen beschikbaar voor 50 gebruikers en een duur van 40 minuten, dit is nu uitgebreid naar 100 gebruikers en een onbeperkte tijdsduur.

90 dagen Cisco Webex voor bedrijven

Ook aan grotere bedrijven is gedacht. De betaalde licenties zijn per direct 90 dagen gratis te gebruiken door organisaties in landen waar het Coronavirus is uitgebroken. Zo wordt het nog eenvoudiger om thuis te werken, zonder dat organisaties zich zorgen hoeven te maken over databescherming en cybersecurity.

Start vandaag nog

Wilt u uw medewerkers ook de mogelijkheid geven thuis te werken? Neem dan vandaag nog contact met ons op om Cisco Webex Meetings en Teams direct te gaan gebruiken. Ook de roomkits kunt u nu gratis uitproberen, zodat u nog beter thuis kunt werken. Vul het contactformulier in of bel direct: 0252-506100


Terug naar overzicht