Drie redenen om voor Cisco Email Security te kiezen.

 

Het meest gebruikte zakelijke communicatiemiddel is en blijft e-mail. Microsoft Office 365 is hiervoor inmiddels de meest gebruikte applicatie en cybercriminelen weten dit! Cybercriminelen zijn altijd op zoek naar de meest effectieve manier om professionele infrastructuren aan te vallen. Het is voor hen dus belangrijk een ingang te hebben in alle meest gebruikte tools. Het gevolg hiervan is dat Microsoft Office 365 een geliefd doelwit is geworden voor aanvallers, maar met de juiste cybersecurity-oplossing zorgt u dat u cybercriminelen een stap voor blijft.

Detecteer en blokkeer meer dreigingen

Met Cisco Email Security profiteert u van de kennis van Cisco Talos. Dit is het bedreigingsonderzoeksteam van Cisco dat constant bezig is nieuwe potentiële dreigingen te onderzoeken. Wanneer een bestand als ‘malicious’ is geïdentificeerd door het onderzoeksteam van Talos zal dergelijke malware uw device niet meer kunnen infecteren. Iedere 5 minuten wordt er een update uitgestuurd zodat u real-time bescherming heeft tegen de meest recente vormen van malware.

Automatisch reageren op dreigingen

Als een bestand dat malware bevat toch de eerste lijn van detectie weet te omzeilen, kan het uren duren om dit handmatig op te lossen. Cybercriminelen proberen het u hierbij zo lastig mogelijk te maken. De Mailbox Auto-Remediation feature is onderdeel van de e-mail security oplossing van Cisco en zorgt ervoor dat bestanden die malware bevatten en toch binnen weten te komen, automatisch worden verwijderd om zo de schade te beperken.

Effectieve bescherming tegen phishing

De e-mail security oplossing van Cisco geeft u diepgaande informatie over URL’s die per e-mail gecommuniceerd worden. Met deze uitgebreide kennis over binnenkomende links ziet u direct welke websites riskant zijn. Phishing e-mails worden dankzij deze feature meteen herkend. Ook URL’s worden real-time gemonitord, om u de meest up-to-date bescherming te garanderen. Daarbij is het mogelijk e-mails die herkend worden als phishing automatisch te laten verwijderen of de toegang tot de URL in de mail te blokkeren. Met Cisco Email Security heeft u dus geen omkijken meer naar medewerkers die op ieder linkje klikken.

Meer dan 90% van de inbreuken begint met een e-mail.

Cisco Email Security integreert naadloos met onder andere Microsoft Office 365. Ook is het gemakkelijk te combineren met andere cybersecurity-oplossingen van Cisco. Beveiligingsproducten van Cisco zijn nog krachtiger wanneer ze met elkaar gecombineerd worden, omdat iedere oplossing bedreigingsinformatie deelt voor een snellere en gesynchroniseerde reactie. Het is daarom aan te raden Cisco Email Security in te zetten in combinatie met de al bestaande cloud-security oplossing: Cisco Umbrella. Beide oplossingen kunt u gratis uitproberen met onze Proof Of Value.

 

Meer informatie en het laatste nieuws over Cisco Email Security leest u hier. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met Integrated Works via info@integratedworks.nl.


Terug naar overzicht