Collaboration

 

Niets is zo vervelend als verloren tijd door slechte verbindingen of ruis op de lijn. U wilt als organisatie effectief kunnen samenwerken met uw klanten, partners en leveranciers om zo snel tot nieuwe beslissingen en inzichten te komen. Bovendien moeten uw medewerkers overal en altijd met elkaar kunnen overleggen en toegang hebben tot benodigde informatie.

Onze expertise

Of het nu gaat om telefonie, messaging, het delen van documenten of hoogwaardige (video)conference oplossingen; Integrated Works is dé specialist in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van complete samenwerkingsoplossingen. Oplossingen die zich onderscheiden door eenvoud, intelligentie en betrouwbaarheid.

Een goede samenwerkingstool is niets zonder het juiste, snelle netwerk. Daarom zorgen we ook voor de verbindingen die daarbij horen. Deze bieden u de flexibiliteit, capaciteit en bescherming die u nodig heeft om te allen tijde effectief te kunnen communiceren.

Gebaseerd op Cisco-oplossingen

De specialisten van Integrated Works beschikken over jarenlange kennis en ervaring op het gebied van effectief samenwerken. Samen met uw organisatie bouwen wij een collaboration-omgeving die volledig aansluit op uw behoeften. Wij gebruiken daarbij de systemen en oplossingen van Cisco, die bekend staan om hun complete functionaliteit en hoge mate van betrouwbaarheid.

Integrated Works levert collaboration-oplossingen van Cisco.

Integrated Works levert collaboration-oplossingen van Cisco.

Wilt u ook profiteren van de voordelen die videoconferencing, telepresence, instant messaging en het delen van documenten bieden? Integrated Works verzorgt het volledige traject voor u, van advies en ontwerp tot installatie en beheer.

Phone: +31 (0)252 50 61 00
Fax: info@integratedworks.nl
Haverstraat 35
2153 GB Nieuw-Vennep
mautic is open source marketing automation