Enterprise Networking

 

Het netwerk vormt de essentiële basis voor alle communicatie, beveiliging en applicaties – van e-mail tot CRM en collaboration. Een goed netwerk voldoet aan de eisen op het gebied van capaciteit en flexibiliteit, zodat uw werknemers goed kunnen functioneren.

Iedere organisatie heeft andere behoeften. Een professioneel netwerk is daarop afgestemd, wordt ondersteund door top-notch apparatuur en is gevormd op basis van goed advies en ontwerp.

Onze expertise
Dat is precies waarin Integrated Works gespecialiseerd is. Wij plannen, ontwerpen en implementeren betrouwbare, veilige en intelligente netwerken met de nieuwste techniek. Daarbij staan uw bedrijfsdoelstellingen, bedrijfsprocessen en behoeften uiteraard centraal.

De verbindingen van Integrated Works hebben organisaties geholpen bij:

  • De vraag naar snellere dienstverlening voor verbetering van klantbeleving en klanttevredenheid;
  • Ontsluiting van IoT-data voor analyse ten behoeve van innovatieve toepassingen;
  • Overstap op IT in de vorm van ‘as-a-service’: alleen betalen voor gebruik, voorspelbare operationele kosten – opex in plaats van capex.

Gebaseerd op Cisco-oplossingen

Omdat Integrated Works end-to-end netwerken bouwt op basis van de oplossingen van Cisco, bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en prestaties. We kunnen ook het volledige beheer voor u verzorgen en eventuele aanpassingen of uitbreidingen van uw netwerk in de kortste tijd en tegen de laagste kosten realiseren.

IW-Cisco-Enterprise Networking

Uw bedrijfsnetwerk verbindt uw medewerkers, uw systemen en uw klanten met elkaar. Het netwerk is essentieel voor het vergroten van de flexibiliteit en concurrentiekracht van uw organisatie. Integrated Works levert de netwerkinfrastructuur die uw organisatie verder brengt. Veilig, effectief en betrouwbaar.

Klantencases

Phone: +31 (0)252 50 61 00
Fax: info@integratedworks.nl
Haverstraat 35
2153 GB Nieuw-Vennep
mautic is open source marketing automation