Collaboration

Effectief samenwerken met onze collaboration oplossingen

Niets is zo vervelend als ruis op de lijn tijdens een belangrijk telefoongesprek, of een haperende verbinding tijdens een conference call. Daarom heeft Integrated Works altijd de juiste, betrouwbare collaboration oplossing die past bij uw werkwijze en situatie.

Waarom de ICT-infrastructuur belangrijk is

Dankzij de technologische vooruitgang op het gebied van informatietechnologie hoeven we niet meer fysiek op reis om een klant, leverancier of collega te spreken. We kunnen gewoon even bellen of e-mailen. Maar soms is face-to-face overleg toch wel prettig.

Ook hiervoor zijn we niet altijd meer genoodzaakt om de weg op te gaan (en in de file te staan). Vergaderen op afstand gebeurt steeds meer middels diverse collaboration tools, waarvan video conferencing een voorbeeld is. Zowel voor de werkgever als de werknemer heeft samenwerken op afstand veel voordelen. Maar dan moet de infrastructuur wel in orde zijn.

Onze expertise op het gebied van collaboration

Of het nu gaat om telefonie, het delen van documenten of hoogwaardige (video)conference oplossingen, Integrated Works is dé specialist. We ontwerpen, bouwen en onderhouden intelligente samenwerkingsoplossingen die aansluiten op uw behoefte. Daarbij verliezen we niet uit het oog dat een goede samenwerkingstool niets is zonder het juiste, snelle en veilige netwerk. We zorgen dus ook voor de vereiste verbinding.

Onze expertise biedt u de flexibiliteit, capaciteit en bescherming die u nodig heeft om te allen tijde effectief te kunnen samenwerken.

Gebaseerd op de Cisco collaboration tools

De oplossingen die wij voor u ontwikkelen, zijn gebaseerd op de Cisco collaboration tools. Deze tools staan bekend om hun uitgebreide pakket van functionaliteiten en hoge mate van betrouwbaarheid. Integrated Works werkt dan ook al geruime tijd succesvol samen met Cisco en beschikt over de hoogste Cisco certificeringen.

Security

Uw netwerk, apparaten en data 24/7 beveiligd tegen dreiging van buitenaf. Wij zorgen ervoor dat u
veilig verbonden bent en blijft.

Collaboration

Effectief samenwerken met klanten en collega's is cruciaal voor het succes van uw bedrijf. Wij hebben de juiste tools: van telefonie tot collaboration.

Enterprise networking

Niets is zo vervelend als een netwerk dat niet goed presteert. Wij bieden een betrouwbaar netwerk, waarmee u kunt blijven innoveren.

Internet of Things

Creëer nieuwe kansen door alle denkbare machines, objecten en mensen met elkaar te verbinden met behulp van Internet of Things.