Collaboration

Slim samenwerken met onze collaboration-oplossingen

Lang geleden was samenwerken niets anders dan samen fysiek aan iets werken, maar door de komst van telefonie, fax en internet is samenwerken al snel veranderd. Tegenwoordig werken we vanaf elke locatie en vanaf verschillende apparaten met elkaar samen. Omdat er steeds vaker geen fysiek contact meer is vertrouwen we op technologie om de samenwerking mogelijk te maken. Dan wil je natuurlijk geen ruis op de lijn, geen haperende verbinding tijdens een conference call en je wilt je al helemaal geen zorgen maken over de cybersecurity. Integrated Works heeft een jarenlange ervaring met telefonie, professionele netwerken en samenwerkingstools ook bekend als collaboration tools.

 

Een professioneel netwerk als basis voor de samenwerking

Een professioneel netwerk vormt de basis van bijna alle vormen van moderne communicatie. Telefonie, e-mail, een website bezoeken, bestanden delen, slim vergaderen; allemaal zaken die niet mogelijk zijn zonder een betrouwbaar en stabiel netwerk. Een professioneel netwerk moet voldoen aan de eisen van de gebruiker en die kan per organisatie verschillen. Wat voor elke gebruiker geldt: een netwerk moet snel en veilig zijn en flexibel werken ondersteunen.

De voordelen van flexibel werken

Flexibel werken heeft voordelen voor zowel de werkgever als de werknemer en is sinds 2016 ondergebracht in de ‘Wet Flexibel Werken’. Deze wetgeving geeft werknemers die langer dan 26 weken in dienst zijn het recht een verzoek in te dienen tot wijziging van de werkplek. Doordat steeds meer mensen online werken is flexibel werken steeds populairder geworden, hiermee is de vraag naar samenwerkingstool ook sterk toegenomen. Deze tools helpen medewerkers met het opzetten van video calls, het delen van bestanden, real-time vertalen van gesprekken, het delen van digitale whiteboards en nog veel meer. Flexibel werken wordt hiermee efficiënt, effectief en kostenbesparend. Er is minder reistijd, mensen kunnen sneller schakelen en internationaal samenwerken wordt alleen nog beperkt door een verschil in tijdzones.

 

Onze expertise op het gebied van collaboration

Of het nu gaat om het netwerk, de telefonie, het delen van documenten of hoogwaardige samenwerkingstools; Integrated Works zorgt ervoor dat u slim en veilig kunt samenwerken. We ontwerpen, implementeren en onderhouden samenwerkingsoplossingen die aansluiten op uw behoefte. We werken hiervoor samen met Cisco, dé marktleider op het gebied van collaboration tools. De tools van Cisco staan bekend om de uitgebreide functionaliteiten en de hoge mate van betrouwbaarheid. Als gecertificeerd Cisco Collaboration Partner kun je ons onder andere inschakelen voor: telefonie, slim vergaderen en veilig samenwerken.

Security

Uw netwerk, apparaten en data 24/7 beveiligd tegen dreiging van buitenaf. Wij zorgen ervoor dat u veilig verbonden bent en blijft.

Collaboration

Effectief samenwerken met klanten en collega's is cruciaal voor het succes van uw bedrijf. Wij hebben de juiste tools: van telefonie tot collaboration.

Enterprise networking

Niets is zo vervelend als een netwerk dat niet goed presteert. Wij bieden een betrouwbaar netwerk, waarmee u kunt blijven innoveren.

Internet of Things

Creëer nieuwe kansen door alle denkbare machines, objecten en mensen met elkaar te verbinden met behulp van Internet of Things.