Slim vergaderen

Vergaderen anno 2020

Vergaderen om het vergaderen! Het is een feit dat we in Nederland veel tijd besteden aan vergaderen. Teveel tijd als je het aan de medewerkers zelf vraagt. Samen met de groeiende reistijden is de tijd die we aan vergaderen besteden voor veel werknemers een bron van frustratie. Een frustratie die helemaal niet nodig is, want de oplossing is simpel; met de juiste tools wordt vergaderen een efficiënte en zelfs plezierige bezigheid.

Een workplace voor elke behoefte

Of het nu gaat om een snelle huddle, een contentvergadering of de hele board of directors die bij elkaar komt; voor elke vergaderbehoefte is een workplace-oplossing. Deelnemers kunnen op deze manier ‘live’ overleggen en toch besparen op reistijd en reiskosten. Voor elke Workplace is specifieke hardware beschikbaar. Of het nu gaat om grote digitale whiteboards of schermen die kunnen worden gebruikt voor videochat en het delen van data.

Geavanceerde video chats

Hoogwaardige oplossingen met het beste beeld en geluid zijn hiervoor wel een noodzakelijke voorwaarde. Dankzij de hoge beeldkwaliteit komen ook de subtiele non-verbale communicatie-elementen over die zo belangrijk zijn bij een vergadering – een blik, gezichtsuitdrukking of lichaamstaal. Bij geavanceerde video chat oplossingen zoomen camera’s automatisch in op degene die op dat moment spreekt en overzichtsschermen laten alle deelnemers in één totaalblik zien. Het maakt niet uit op welke locatie deelnemers zich bevinden of welke taal ze spreken, want ook vertalingen worden real-time toegepast zodat iedereen elkaar begrijpt.

Eenvoudig en efficiënt vergaderen

Integrated Works begrijpt dat een workplace simpel te gebruiken moet zijn. De ideale oplossing bestaat uit meer dan alleen goede camera’s, telefoons en beeldschermen. De achterliggende infrastructuur moet optimaal ingericht zijn voor een ervaring waar mensen echt gebruik van willen maken. Dit vereist specialistische kennis van netwerkinfrastructuren en de technologie achter IP video conferencing. Maar ook de beste tools die verkrijgbaar zijn. Hiervoor maakt Integrated Works gebruik van de Collaboration tools van Cisco. De marktleider op het gebied van collaboration, cybersecurity en netwerken. We zorgen voor een vlekkeloze implementatie en leveren een oplossing die maximaal beveiligd is en altijd beschikbaar.