Telefonie

Altijd bereikbaar met managed telefonie

Voor veel bedrijven is en blijft telefonie een essentiële schakel in het klantcontact. Een optimale bereikbaarheid en een vlekkeloos verloop van de telefoongesprekken zijn daarom onmisbaar.

Het gemak van een managed service, maar dan met telefonie

Met managed Voice over IP (VoIP) telefonie zorgt Integrated Works voor één centrale verbinding tussen uw bedrijfstelefonienetwerk en het internet. Wij monitoren deze verbinding en de bijbehorende systemen voortdurend, zodat uw organisatie altijd bereikbaar is. De managed telefonieoplossingen van Integrated Works bieden vele geavanceerde mogelijkheden en functies, zoals bijvoorbeeld:

  • Telefoonnummers worden flexibel gekoppeld aan uw VoIP-telefoon of SIP-phone, ongeacht waar deze zich binnen uw organisatie bevinden.
  • Wanneer u gebruik maakt van flexibele werkplekken verhuizen toestelnummers gemakkelijk met uw medewerkers mee.
  • Integrated Works kan Managed VoIP telefonie koppelen aan uw datasysteem, waardoor u bij een binnenkomend gesprek direct alle relevante klantinformatie op het scherm te zien krijgt.

De beste Cisco devices voor managed VoIP telefonie

Integrated Works beschikt over een ongeëvenaarde expertise in het ontwerpen, inrichten en integreren van managed VoIP telefonie. Daarvoor maken wij alleen gebruik van de beste oplossingen. Zo bieden wij moderne systemen en toestellen van Cisco en bieden wij cloudtelefonie via PBX. Een heel contactcenter inrichten? Wij verzorgen managed telefonie ongeacht de grootte van de organisatie.

De volledige regie bij Integrated Works

Integrated Works neemt de volledige regie op zich en schakelt waar nodig partners in. U heeft slechts één aanspreekpunt, wat het contact overzichtelijk maakt. Wij zorgen ervoor dat uw mensen altijd beschikken over een goede, snelle verbinding.

Meer weten over  collaboration tools?

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. In de tussentijd verwijzen we u naar onze kennisbank, waar u veel informatie over diverse onderwerpen vindt.