Veilig samenwerken

Veilig samenwerken

Samenwerken met collega’s, klanten en externe partijen kan tegenwoordig een behoorlijke uitdaging zijn. De één werkt thuis, de ander op kantoor of op locatie bij een klant om nog maar niet te spreken van de externe partij aan de andere kant van het land; even snel schakelen is er dan niet bij.

Digitaal samenwerken

Met de juiste tools kunt u, wanneer u maar wilt, samenwerken met anderen. Ongeacht de locatie, tijdzone of taalbarrière. Het enige wat u nodig heeft is een computer, tablet of smartphone. In plaats van tijd kwijt zijn aan het managen van de mailbox, stuurt u binnen een paar tellen een berichtje naar een specifiek persoon of een hele projectgroep. Als u aan een paar minuten niet genoeg heeft planned u met een paar klikken een complete meeting in. Bestanden die tijdens de meeting worden gedeeld blijven binnen de online ruimte beschikbaar voor de deelnemers.

Volledige integratie

Integrated Works adviseert voor de ultieme samenwerking Cisco Webex Teams. Deze toonaangevende tool integreert niet alleen Webex Calling en Webex Meetings, maar ook een breed scala aan externe applicaties zoals Office 365, Google, Salesforce, Mailchimp, Jira, Azure en ga zo maar door. Maar ook zonder deze applicaties is Webex Teams al een complete oplossing. Real-time vertalen, real-time notulen, bestanden delen, hoge kwaliteit video en supersnelle chatfuncties; het zit allemaal in Webex Teams. Als dat nog niet genoeg is; u kunt Webex Teams ook gebruiken met alle collaboration hardware van Cisco. Zo maakt u onder andere snel en eenvoudig gebruik van slimme whiteboards en deelt u de informatie binnen uw online ruimte.

Maximale beveiliging

Cisco Webex Teams is de enige oplossing die gebruik maakt van meerdere beveiligingsframeworks, wat ervoor zorgt dat je veilig bestanden en data kunt delen. De IT-afdeling heeft en houdt altijd controle over wie wat kan benaderen en of zien en welke documenten gedeeld mogen worden. Daarnaast kan Webex Teams gebruik maken van de andere Cisco-oplossingen, zoals Advance Malware Protection (AMP) voor endpoints. Hiermee zijn alle medewerkers beschermd tegen cybercriminelen, ongeacht de locatie of het apparaat waar ze op werken.

Betaal voor wat je gebruikt

We zorgen bij Integrated Works dat u alleen betaalt voor wat u gebruikt. Ook voor Webex Teams zijn er pakketten die passen bij verschillende behoeftes. U kunt starten met de gratis versie of gelijk kiezen voor een meer uitgebreide licentie. U heeft al een licentie voor € 7,- per maand! Uiteraard kijken we ook graag naar de achterliggende infrastructuur en de bijbehorende hardware, zodat u maximaal plezier heeft van de door u gekozen oplossing. Integrated Works  zorgt voor het ontwerp, de implementatie en het beheer. Zo houdt u meer tijd over om veilig te kunnen samenwerken.