Video Conferencing

Face-to-face vergaderen met video conferencing

Aan vergaderen besteedt werkend Nederland nog altijd veel tijd (gemiddeld 25% van de werkweek!). Aangezien reistijd soms een veelvoud kan zijn van de effectieve vergadertijd, wordt het belangrijker om ook op afstand goed te kunnen vergaderen. Video conferencing is hèt alternatief voor fysiek vergaderen.

Live overleggen

Video conferencing is een interessant alternatief voor fysiek vergaderen. Deelnemers kunnen op deze manier ‘live’ overleggen en toch besparen op reistijd en daarmee de reiskosten. Daarvoor is een hoogwaardige oplossing met het beste beeld en geluid een noodzakelijke voorwaarde. Dankzij de hoge beeldkwaliteit komen ook de subtiele non-verbale communicatie-elementen over die zo belangrijk zijn bij een vergadering – een blik, gezichtsuitdrukking of lichaamstaal.

Bij geavanceerde video chat oplossingen zoomen camera’s automatisch in op degene die op dat moment spreekt en overzichtsschermen laten alle deelnemers in één totaalblik zien.

Geavanceerde video chats

Integrated Works begrijpt dat video conferencing simpel te gebruiken moet zijn. Een goede oplossing bestaat uit meer dan alleen goede camera’s, telefoons en beeldschermen. De achterliggende infrastructuur moet optimaal ingericht zijn voor een ervaring waar mensen echt gebruik van willen maken.

Dit vereist specialistische kennis van netwerkinfrastructuren en de technologie achter IP video conferencing. Daarom maakt Integrated Works gebruik van de beste Enterprise Collaboration tools van Cisco.

On-premise of cloud conference

Integrated Works beschikt over de hoogste certificeringen op het gebied van video communication en telepresence. Wij zorgen voor een vlekkeloze implementatie van de videoconferencing-oplossing. Uiteraard is deze optimaal beveiligd en altijd beschikbaar. Dat kan on-premise en in combinatie met een cloud conference-dienst.

De volledige regie bij Integrated Works

Integrated Works neemt de volledige regie op zich en schakelt waar nodig partners in. U heeft slechts één aanspreekpunt, wat het contact overzichtelijk maakt. Wij zorgen ervoor dat uw mensen altijd op een eenvoudige manier een videoconference met elkaar kunnen houden, ongeacht waar ze zich bevinden.

Meer weten over video conferencing?

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. In de tussentijd verwijzen we u naar onze kennisbank, waar u veel informatie over diverse onderwerpen vindt.