Enterprise Network

Enterprise networking solutions vormen de betrouwbare basis van al uw communicatie

Een snel en betrouwbaar netwerk is van cruciaal belang voor organisaties die in de huidige maatschappij concurrerend willen blijven. Enterprise networking staat immers aan de basis van een groot deel van al uw communicatie. Een e-mail sturen aan een klant, een bestand delen met een collega of de website van een leverancier bezoeken, allemaal zaken die niet mogelijk zijn zonder uw netwerk. Draagt u al zorg voor een betrouwbare verbinding?

Waar moet een betrouwbaar enterprise network aan voldoen?

Een goed enterprise network vormt een functioneel geheel van diverse onderdelen. Benodigdheden zijn onder andere routers, servers, LAN en WAN, enzovoorts. Daarnaast is het van groot belang dat de beveiliging van uw netwerk vanaf het begin goed is geregeld. Security zou al bij het ontwerp van uw netwerk een aandachtspunt moeten zijn.

Tenslotte moet een betrouwbaar enterprise network voldoen aan de eisen van de gebruiker. Uw netwerk zou flexibel werken moeten kunnen ondersteunen. Daarnaast moet uw bandbreedte groot genoeg zijn om de behoefte aan capaciteit te kunnen vervullen. Er zijn immers weinig zaken zo hinderlijk als een trage verbinding.

Onze werkwijze

Bij Integrated Works hebben we oog voor alle voorwaarden waar een betrouwbaar enterprise network aan moet voldoen. Onze ervaring leert ons dat iedere organisatie andere behoeften heeft. Een professioneel netwerk is daarop afgestemd.

Wij plannen, ontwerpen en implementeren een netwerk op basis van onze expertise en kennis. We geven u graag advies over de beste werkwijze en we gebruiken alleen de beste apparatuur. Daarbij staan uw bedrijfsdoelstellingen, bedrijfsprocessen en behoeften centraal. Wij specialiseren ons o.a. in:

Enterprise networking op basis van Cisco solutions

Integrated Works is een gecertificeerde Cisco partner. Een enterprise network dat door ons wordt geleverd, is dan ook gebaseerd op de producten van Cisco. Daarmee garanderen we een netwerk van de hoogste kwaliteit dat optimaal presteert.

Naast het aanleggen van uw netwerk kunt u het volledige beheer hiervan ook bij ons uitbesteden. Zo heeft u er zelf geen omkijken naar. Daarnaast worden eventuele aanpassingen of uitbreidingen tegen de laagste kosten en binnen de kortste tijd gerealiseerd! Meer weten? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Security

Uw netwerk, apparaten en data 24/7 beveiligd tegen dreiging van buitenaf. Wij zorgen ervoor dat u veilig verbonden bent en blijft.

Collaboration

Effectief samenwerken met klanten en collega's is cruciaal voor het succes van uw bedrijf. Wij hebben de juiste tools: van telefonie tot collaboration.

Enterprise networking

Niets is zo vervelend als een netwerk dat niet goed presteert. Wij bieden een betrouwbaar netwerk, waarmee u kunt blijven innoveren.

Internet of Things

Creƫer nieuwe kansen door alle denkbare machines, objecten en mensen met elkaar te verbinden met behulp van Internet of Things.