Netwerkbeveiliging

Voor een netwerk dat zowel toegankelijk als veilig is

We leven in een wereld waarin bedrijven zichzelf constant moeten beschermen tegen cybercriminaliteit. Dagelijks worden bedrijven het slachtoffer van ransomware, met productiviteits- en omzetverlies als gevolg. Onze beveiligingsspecialisten zorgen voor effectieve oplossingen om uw netwerk hiertegen te beschermen.

Toegankelijkheid versus bescherming

Het risico op diefstal, verlies, of beschadiging van bedrijfsinformatie, identiteitsgegevens en andere belangrijke informatie is reëel en moet niet onderschat worden. Tegelijkertijd willen we medewerkers en gasten toegang bieden tot e-mail, internet en cloudtoepassingen. Deze tegenstrijdige behoefte vraagt om een heldere visie en specialistische kennis op het gebied van beveiliging. Integrated Works heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen en implementeren van effectieve oplossingen voor informatiebeveiliging. Naadloos geïntegreerd met uw netwerk en afgestemd op de specifieke risico’s voor uw organisatie. Zo zorgen wij ervoor dat uw medewerkers toegang hebben tot bedrijfsinformatie, maar worden cybercriminelen buiten de deur gehouden. Daarin nemen wij alle informatiesystemen in uw organisatie mee, van de pc’s en mobiele apparaten tot draadloze netwerken en vaste verbindingen.

Beveiliging op maat

De gecertificeerde beveiligingsspecialisten van Integrated Works nemen alle aspecten van uw organisatie onder de loep en stellen een risicoanalyse op. Op basis daarvan wordt de meest effectieve oplossing voorgesteld. Van smartphones en tablets tot datacenters, cloudportals en thuiswerkers, u kunt er zeker van zijn dat uw organisatie optimaal beveiligd is. En omdat we onze beveiligingsoplossingen volledig integreren met uw infrastructuur, zorgen we ervoor dat de beheercomplexiteit en de operationele kosten laag blijven.

Meer weten over netwerkbeveiliging?

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. In de tussentijd verwijzen we u naar onze kennisbank, waar u veel informatie over diverse onderwerpen vindt.