Cisco Umbrella

Volledige dekking vanuit de cloud

Cloud-managed security maakt het mogelijk om beveiliging te garanderen die altijd up-to-date is. Zodra er een nieuwe dreiging is gedetecteerd, wordt ieder device wereldwijd hier direct tegen beschermd, ook devices die niet via het bedrijfsnetwerk of VPN verbonden zijn.

Zichtbaarheid en bescherming, altijd en overal.

Vandaag de dag werken werknemers vanaf verschillende locaties, op meerdere devices en wordt er steeds meer gebruik gemaakt van cloud services. Het is daarom onvermijdelijk dat klantinformatie en het intellectueel eigendom van uw organisatie benaderd wordt vanaf onbeheerde netwerklocaties. Daarbij kunt u er niet altijd op rekenen dat medewerkers buiten de deur alleen via hun VPN verbinding online komen. Als de VPN niet gebruikt wordt blijft er maar één security oplossing over, de traditionele endpoint antivirus programma’s, maar dit is onvoldoende om bescherming te bieden tegen de bedreigingen waar u tegenwoordig mee te maken krijgt.

In het verleden werd webverkeer van nevenvestigingen vaak omgeleid via het bedrijfsnetwerk, zodat al het verkeer dezelfde mate van beveiliging had. Dit is echter een dure oplossing, waardoor filialen tegenwoordig liever overgaan op directe internettoegang. Het gevolg is dat er beperkt tot geen inzicht wordt geboden met betrekking tot de dreigingen waar werknemers mee te maken hebben.

Cyber criminelen richten zich steeds meer op de zwakke schakels tussen “roamende” werknemers, nevenvestigingen en het bedrijfsnetwerk. Organisaties moeten hun bescherming daarom uitbreiden zodat werknemers vanaf iedere locatie beschermd zijn. Niet alleen devices die webverkeer genereren zijn hierin belangrijk, maar ieder device dat in verbinding staat met uw netwerk moet hierin worden meegenomen. Een effectieve beveiligingsoplossing beschermt al uw internetactiviteit zonder een complex implementatieproces.

Cisco Umbrella

Umbrella is het cloud security platform van Cisco dat de eerste verdedigingslinie vormt tegen online dreigingen, ongeacht de fysieke locatie van ieder device. Door de internet activiteit van alle Umbrella gebruikers te analyseren en kennis over bekende dreigingen te combineren, worden zowel bestaande als opkomende dreigingen direct gesignaleerd en geblokkeerd. Daarbij wordt malware proactief tegengehouden door Umbrella voor het uw netwerk en endpoints kan bereiken. Ook wordt het onmogelijk verbinding te maken met websites die malware verspreiden. Voordat een malware file gedownload wordt of een IP connectie opgezet is wordt de toegang ontzegd.

Ontdek de voordelen van cloud-based security zelf in ons free trial programma. We helpen u op weg met Umbrella zodat u de voordelen van beveiliging uit de cloud ten opzichte van traditionele oplossingen zelf kunt ervaren.

Probeer Cisco Umbrella 21 dagen gratis.

Bent u benieuwd wat cloud-managed security voor uw organisatie kan betekenen? Vul het formulier in en u we nemen contact met u op om het free trial programma te activeren.

mautic is open source marketing automation