Vaste Netwerkverbindingen

Het solide fundament voor uw ICT-infrastructuur

Hoewel draadloze netwerken binnen veel organisaties steeds meer de boventoon voeren, is een vaste netwerkverbinding nog altijd een onmiskenbaar onderdeel van de ICT-infrastructuur. Het is de basis waar u altijd op kunt terugvallen. Een draadloos netwerk fluctueert nog weleens in de beschikbaarheid en betrouwbaarheid, maar een vast netwerk is altijd een goede back-up. Het primaire doel van een vaste netwerkverbinding is het uitwisselen van data en spraak op een vlekkeloze manier.

Een intelligente infrastructuur

Naast connectiviteit is het van belang dat een vast netwerk uw processen en toepassingen op een slimme manier ondersteunt. Daarom is een intelligente managementinterface een goede toevoeging. Met een geïntegreerde laag software worden alle componenten van het vaste netwerk aan elkaar gekoppeld. Beheers- en onderhoudskosten liggen binnen een dergelijke intelligente infrastructuur aanzienlijk lager.

Power over Ethernet (PoE)

Een vast netwerk kan niet alleen data-uitwisseling faciliteren, maar kan ook kantoorapparatuur via de bekabeling van stroom voorzien. De techniek die we hiervoor gebruiken, wordt ook wel Power over Ethernet (PoE) genoemd. Het voordeel van PoE is dat u geen rommelige verlengsnoeren en stekkerdozen meer nodig heeft. Bovendien maakt PoE het mogelijk om apparatuur op basis van sensorinformatie in- of uit te schakelen. Daarmee zijn aanzienlijke energiebesparingen mogelijk.

Onze aanpak voor een vast netwerk van goede kwaliteit

Integrated Works bouwt een vast netwerk dat uw bedrijfsprocessen optimaal ondersteunt. We maken een gedetailleerd ontwerp waarmee we iedere gewenste locatie in uw gebouw voorzien van de benodigde aansluitpunten. We werken met hoogwaardige materialen, patchpanelen en andere componenten. Daarmee kunnen we u de noodzakelijke netwerksnelheid bieden en kunnen we de gewenste ondersteuning bieden voor al uw toepassingen.

Meer weten over vaste netwerkverbindingen?

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. In de tussentijd verwijzen we u naar onze kennisbank, waar u veel informatie over diverse onderwerpen vindt.