Internet of Things

Alles verbonden met onze IoT solutions

Internet of Things (IoT) solutions verbinden allerlei systemen, apparaten, machines en objecten met elkaar. Voor de consument is een slimme koelkast in veel gevallen nog een gadget waarvan de toegevoegde waarde nog niet is aangetoond. Maar voor het bedrijfsleven biedt de digitale transformatie waar IoT solutions op zijn gebaseerd, veel mogelijkheden. Enkele voorbeelden:

  • Een lagere energierekening door lichtbronnen slim te managen middels IoT.
  • Apparatuur die door middel van een chip zelf aangeeft wanneer onderhoud nodig is.
  • Automatisering van uw productieproces door machines met elkaar te verbinden.

Voor wie is het Internet of Things (IoT) geschikt?

Bovenstaande voorbeelden geven al aan dat IoT solutions niet alleen interessant zijn voor high-tech startups, maar dat concurrentievoordeel mogelijk is voor allerlei organisaties. De potentiële toepassingsgebieden voor het Internet of Things zijn breed. Van de verwerkende industrie tot ‘slimme gebouwen’, overal waar systemen en machines moeten worden aangestuurd, liggen kansen om te verbinden.

IoT solutions van Integrated Works

Aan de basis van onze IoT solutions ligt een betrouwbare en veilige verbinding. Deze is cruciaal voor het ontsluiten van de IoT-data. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het creëren van koppelingen tussen operationele systemen (OT) en IT-systemen. Monitoring, analyse en aansturing wordt met deze IoT solutions zeer eenvoudig.

Onze aanpak

Wilt u de mogelijkheden van het Internet of Things ook voor uw organisatie benutten? Integrated Works helpt u graag. Samen ontwikkelen we een design, gebaseerd op uw specifieke behoefte en situatie. We bouwen, implementeren en integreren zodat er één soepel werkende oplossing ontstaat.

Meer weten?

Onze expertise op het gebied van Internet of Things valt uiteen in drie categorieën, namelijk:

Bekijk onze pagina’s of neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Security

Uw netwerk, apparaten en data 24/7 beveiligd tegen dreiging van buitenaf. Wij zorgen ervoor dat u veilig verbonden bent en blijft.

Collaboration

Effectief samenwerken met klanten en collega's is cruciaal voor het succes van uw bedrijf. Wij hebben de juiste tools: van telefonie tot collaboration.

Enterprise networking

Niets is zo vervelend als een netwerk dat niet goed presteert. Wij bieden een betrouwbaar netwerk, waarmee u kunt blijven innoveren.

Internet of Things

Creëer nieuwe kansen door alle denkbare machines, objecten en mensen met elkaar te verbinden met behulp van Internet of Things.