Cybersecurity

Cybersecurity zorgt ervoor

Cybersecurity-oplossingen beschermen uw netwerk tegen de diefstal en het gebruik van vertrouwelijke (bedrijfs)informatie en beschermt tegen kwaadaardige aanvallen van digitale virussen en wormen.

Zonder een goede netwerkbeveiliging loopt uw bedrijf het risico op ongeautoriseerde toegang, netwerk downtime, verstoring van uw dagelijkse activiteiten. Om nog maar niet te spreken van mogelijke boetes vanuit de AVG.

Wereldwijd, 24/7 veilig verbonden

Cybersecurity vertrouwt niet op één enkele methode, maar gebruikt meerdere barrières die uw organisatie op verschillende manieren beveiligen. Zelfs als één oplossing faalt, blijven de andere oplossingen hun werk doen om uw organisatie te beschermen tegen een breed scala aan netwerkaanvallen.

De eerste stap in uw verdediging

De eerste stap in het optimaal beveiligen van uw netwerk is het inventariseren van de benodigde beveiligingsoplossingen. Welke stappen zijn al gezet? Beschikt u over next-generation firewalls? Welke data moet beschermd worden; uw bedrijfsdata of juist uw klantdata? Waar en hoe wordt uw data opgeslagen? En ga zo maar door. Integrated Works kijkt samen met u naar de pijnplekken en kiest op basis van uw wensen de juiste oplossingen.

Security as a Service

Ook als de oplossingen zijn geïnstalleerd en geactiveerd, staan we onze klanten bij met ondersteuning op maat. We bieden security als service aan, zodat u altijd kunt rekenen op persoonlijke ondersteuning die past bij uw organisatie.

Cybersecurity powered by Cisco

Het securityteam van Integrated Works is gespecialiseerd in de securityoplossingen van Cisco, de grootste cybersecurity organisatie ter wereld. U bent dus verzekerd van de best mogelijke netwerkbeveiliging. We helpen u graag verder met:

Security

Uw netwerk, apparaten en data 24/7 beveiligd tegen dreiging van buitenaf. Wij zorgen ervoor dat u veilig verbonden bent en blijft.

Collaboration

Effectief samenwerken met klanten en collega's is cruciaal voor het succes van uw bedrijf. Wij hebben de juiste tools: van telefonie tot collaboration.

Enterprise networking

Niets is zo vervelend als een netwerk dat niet goed presteert. Wij bieden een betrouwbaar netwerk, waarmee u kunt blijven innoveren.

Internet of Things

Creëer nieuwe kansen door alle denkbare machines, objecten en mensen met elkaar te verbinden met behulp van Internet of Things.

Kennisbank

Kennisbank