Cloud-security

Effectieve beveiliging in de multicloudwereld

Het beveiligen van de openbare cloud is een steeds lastigere uitdaging voor bedrijven. IT-afdelingen zijn dan ook op zoek naar een beveiligingsoplossing via de cloud die voldoende beveiliging voor eindgebruikers biedt.

Veilig verbonden; altijd en overal

De tijd dat medewerkers alleen via het bedrijfsnetwerk online gaan is voorbij. Veel medewerkers werken remote; op locatie bij klanten, thuis, of onderweg. Dit betekent dat u niet meer blind kunt vertrouwen op de traditionele beveiligingsoplossingen die alleen het bedrijfsnetwerk beschermen.

 

Brede dekking

Dankzij cloud-security is uw beveiliging niet langer gebonden aan het bedrijfsnetwerk. Ieder apparaat wordt beschermd, ongeacht de fysieke locatie. Uw gegevens en toepassingen in de cloud zijn ook beschermd voor dreigingen van buitenaf. Zo stopt u malware voordat het uw netwerk of endpoints bereikt.

 

Optimale bescherming van uw inbox of data-opslag

Wanneer u gebruik maakt van clouddiensten als Office365 of Dropbox heeft u een aanvullende beschermlaag nodig om uw (bedrijfs)data te beschermen. Integrated Works geeft inzicht in uw netwerk en dataverkeer en zorgt als Cisco Premier Partner voor de hoogst haalbare bescherming.

Meer weten over cloud-security?

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. In de tussentijd verwijzen we u naar onze kennisbank, waar u veel informatie over diverse onderwerpen vindt.