Cisco Umbrella

Volledige dekking vanuit de cloud

Met cloud security is uw cybersecurity gegarandeerd altijd up-to-date. Wanneer een nieuwe dreiging aan het licht komt, wordt ieder apparaat hier direct tegen beschermd. Waar ook ter wereld en ook als het apparaat niet met het bedrijfsnetwerk of via VPN verbonden is.

Zichtbaarheid en bescherming, altijd en overal.

Tegenwoordig werken medewerkers op meerdere apparaten en vanaf verschillende locaties. Uw bedrijfsdata wordt hierdoor benaderd vanaf externe locaties, waarbij u er niet vanuit kunt gaan dat dit altijd via een veilige VPN-verbinding wordt gedaan.

Cybercriminelen weten dit! Het is dus belangrijk dat uw medewerkers altijd en overal beschermd zijn. Dankzij cloud security is dit mogelijk, ongeacht het apparaat en de besturingssoftware en ongeacht de locatie.

Cisco Umbrella

Umbrella is het cloud security-platform van Cisco, dat de eerste verdedigingslinie vormt tegen cyberdreigingen. Ieder apparaat wordt constant beschermd door Umbrella, dankzij up-to-date kennis over bestaande dreigingen. Umbrella werkt vanuit de cloud, waardoor oplossingen tegen nieuwe dreigingen direct geïmplementeerd kunnen worden en alle apparaten over de hele wereld waar Umbrella op draait meteen zijn beschermd. Umbrella blokkeert malware proactief voor het uw endpoints bereikt en zorgt ervoor dat er geen verbinding gemaakt kan worden met websites die malware verspreiden.

Doe de quick scan

Aan de hand van een quick scan, laten we u graag de voordelen van Cisco cybersecurity zien. We installeren Umbrella gratis en vrijblijvend op uw apparaten en laten dit 21 dagen lang zijn werk doen. Vervolgens kijken we samen naar de resultaten en laten we u zien waar voor uw organisatie de toegevoegde waarde ligt.

Interesse in een gratis quick scan?

Bent u benieuwd waar de toegevoegde waarde van cloudsecurity binnen uw organisatie ligt? Vul het formulier in en u we nemen contact met u op, zodat u de voordelen van Cisco Umbrella 21 dagen gratis kunt ervaren.

mautic is open source marketing automation