Netwerk Visibility

Netwerkzichtbaarheid en beveiligingsanalyses voor uw hele organisatie

De huidige bedrijfsnetwerken groeien razendsnel en omvatten diverse kantoren, gebruikers over de hele wereld, de cloud en datacentra. Het is nu belangrijker dan ooit om goed inzicht te hebben in alle activiteiten.

Maak gebruik van geavanceerde analyses

Alle data wordt geanalyseerd en gebruikt voor machine learning. Zo krijgen we zicht op dreigingen van over de hele wereld. Verdachte activiteiten kunnen snel worden ontdekt, nog voor ernstige schade kan worden aangericht. Ook worden schadelijke patronen in encrypted data sneller ontdekt, waardoor de reactietijd aanzienlijk korter wordt.

 

Beveiliging uw datacenter

Veel organisaties maken tegenwoordig gebruik van data-opslag in een datacenter. Ook hier kunt u de zichtbaarheid en controle uitbreiden en zowel de noord-zuid als oost-west verkeersstromen bewaken.

 

Breid zichtbaarheid uit naar de openbare cloud

Het is ook mogelijk om zichtbaarheid en bedreigingsdetectie in de openbare cloud te krijgen, zonder dat u hier software-agents voor nodig heeft. Beveilig bijvoorbeeld uw activiteiten in Amazon Web Services (AWS), Google Cloud Platform en Microsoft Azure.

Meer weten over netwerk visibility?

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. In de tussentijd verwijzen we u naar onze kennisbank, waar u veel informatie over diverse onderwerpen vindt.