Security as a Service

IT-infrastructuren, en met name het beschermen hiervan, wordt voor veel IT-specialisten een steeds complexere taak. Integrated Works helpt bedrijven inzicht te krijgen in de risico’s en blindspots van hun netwerk en cybersecurity en implementeert passende oplossingen.

De digitale wereld breidt zich ongekend snel uit en de kans op een digitale aanval neemt net zo snel toe. Cybercriminelen zullen net zolang blijven proberen tot ze een ingang hebben, dus als organisatie moet uw verdediging 24/7 alert en actief zijn. Om de cyberdreigingen te bestrijden, moet de beveiliging verder gaan dan tracking en detectie. De grenzen van uw beveiliging moeten voorbij de grenzen van de hedendaagse veiligheidstechnologieën gaan om de dreiging van morgen aan te kunnen.

Powered by Cisco

De cybersecurity-oplossingen van Integrated Works zijn ‘powered by Cisco’ en maken gebruik van Talos; het grote Cisco cybersecurity brein. Talos is een elite groep securityexperts die zich enkel en alleen richten op het bieden van producten en diensten met de meest geavanceerde beveiliging.

Talos biedt een unieke, uitgebreide en pro-actieve benadering voor het beschermen van uw netwerk. Het team verwerkt dagelijks meer dan 300 miljard e-mails en 17 miljard website handelingen, waardoor het in staat is nieuwe en toekomstige dreigingen te detecteren en identificeren. Deze informatie wordt vervolgens realtime geleverd aan alle oplossingen die gebruikmaken van Talos. Dit maakt Talos de meest krachtige verdediging ter wereld.

Om uw organisatie te ontzorgen, biedt Integrated Works drie cybersecurity-pakketten die ieder aansluiten op de behoefte en grootte van uw organisatie. Zo kunt u zelf kiezen hoeveel werk wij voor u uit handen mogen nemen. De pakketten kunnen eenvoudig worden aangepast aan het aantal medewerkers of endpoints en zijn ook nog eens maandelijks opzegbaar. Zo weet u zeker dat u alleen betaalt voor dat wat u nodig heeft. Door de integratie met uw huidige infrastructuur, zult u meer inzicht krijgen en minder tijd kwijt zijn aan het beheer van de oplossing(en).