Basic Cybersecurity Pakket

Om uw organisatie te ontzorgen, biedt Integrated Works drie cybersecurity-pakketten die ieder aansluiten op de behoefte en grootte van uw organisatie. Zo kunt u er zelf voor kiezen hoeveel werk wij voor u uit handen mogen nemen. De pakketten kunnen eenvoudig worden aangepast aan het aantal medewerkers of endpoints en zijn ook nog eens maandelijks opzegbaar. Zo weet u zeker dat u alleen betaalt voor dat wat u nodig heeft. Door de integratie met uw huidige infrastructuur, zult u meer inzicht krijgen en minder tijd kwijt zijn aan het beheer van de oplossing(en).

Basic Cybersecurity Pakket

Wanneer u kiest voor het Basic Cybersecurity Pakket, kiest u voor eerstelijns cybersecurity. Alle domeinen en IP-adressen die vanuit uw netwerk worden benaderd, zowel op het bedrijfsnetwerk als op endpoints die zich buiten uw kantoor begeven, worden gecontroleerd en indien nodig geblokkeerd. Endpoints die draaien op Windows of macOS worden daarnaast extra beschermd tegen dreigingen van buitenaf. Dit gebeurt allemaal automatisch, terwijl u zich focust op uw eigen werkzaamheden.

Upgrade

Uiteraard kunt u ook upgraden naar één van de andere twee pakketten. Zo is het er het Advanced Cybersecurity Pakket, wanneer u wilt uitbreiden naar Apple iOS, Android en Linux, maatwerk outbreak control, antivirus, meer inzicht in het dataverkeer en wekelijkse rapportage.

Wilt u volledig vertrouwen op onze Advanced Security Architecture specialisatie, dan kiest u voor het Premium Cybersecurity Pakket. Wij zorgen dan voor dreigingsanalyses, kwetsbaarhedenrapportage, uitbreiding naar de cloud, zichtbaarheid en dreigingsdetectie van het hele netwerk en realtime inzicht in gebruikers, verbonden apparaten en dataverkeer op het netwerk.