Internet of Things

 

Tegenwoordig kunnen alle systemen, apparaten, machines en objecten met elkaar verbonden worden. Deze ontwikkeling heet het Internet of Things en kan u een enorm concurrentievoordeel bieden.

Door alles te verbinden kunt u bijvoorbeeld processen als het meten, monitoren en aansturen van machines automatiseren. Dankzij het Internet of Things communiceren systemen middels sensoren zelfstandig met elkaar en leveren deze nieuwe inzichten op.

Het Internet of Things is overal toepasbaar

De potentiële toepassingsgebieden voor het Internet of Things zijn zeer breed. Van de verwerkende industrie tot ‘slimme’ gebouwen en de publieke infrastructuur; overal waar systemen en machines moeten worden aangestuurd, liggen er kansen om te verbinden.

Onze expertise

Integrated Works heeft ruime ervaring met projecten rondom het Internet of Things. We hebben ervaren dat betrouwbare en veilige verbindingen cruciaal zijn voor de ontsluiting van Internet of Things-data en daar leggen wij dan ook de focus op. Naast het leveren van de verbinding creëren we slimme koppelingen tussen operationele systemen (OT) en IT-systemen, voor monitoring, analyse en aansturing.

Wilt u met Internet of Things aan de slag, dan gaat Integrated Works met u in overleg over een design, gebaseerd op uw specifieke behoefte. We bouwen, implementeren en integreren deze tot één soepel werkende oplossing

Integrated Works - Internet of Things

Het Internet of Things (IoT) verbindt machines, objecten en mensen met elkaar en levert realtime informatie voor monitoring, sturing en analyse. Integrated Works beschikt over de praktische kennis en expertise die nodig zijn om complete IoT-projecten te realiseren, van advies tot implementatie.

Phone: +31 (0)252 50 61 00
Fax: info@integratedworks.nl
Haverstraat 35
2153 GB Nieuw-Vennep
mautic is open source marketing automation