Cisco Meraki

Meraki

De toenemende digitalisatie zorgt voor nieuwe verwachtingen in het bedrijfsleven. Medewerkers verwachten overal snelle toegang tot het bedrijfsnetwerk en applicaties, klanten willen gebruikmaken van een stabiel gastnetwerk en partners willen moeiteloos en op afstand samenwerken. Is uw netwerk hier niet op berekend, dan loopt u de kans om achter te lopen op de concurrentie. Pas uw netwerk daarom aan op uw wensen, en die van uw klanten en partners, zodat u klaar bent voor de toekomst!

Cloud-managed Netwerk

Of u nu een manier zoekt om uw wireless verbinding te verbeteren, de benodigde tijd voor netwerkbeheer te verlagen of uw netwerk beter te beveiligen; de mogelijkheden zijn tegenwoordig eindeloos. Een cloud-managed netwerk (CMN) maakt het mogelijk om uw gehele netwerk centraal te beheren, configureren en monitoren, vanuit een dashboard dat beschikbaar is via uw browser. Dankzij CMN kan uw IT-afdeling in no-time een volledig functionerend netwerk opzetten, op iedere locatie, zonder dat getraind IT-personeel nodig is.

Netwerk as-a-service

De cloud-managed IT-oplossingen van Cisco Meraki zijn ontworpen voor samenwerking en bieden zo een krachtig, betrouwbaar en eenvoudig te beheren netwerk. Het enige dat u ervoor nodig heeft is een actieve internetverbinding en een browser. Doordat de servercapaciteit eenvoudig kan worden op- en afgeschaald via de cloud, is uw netwerk niet langer een fysieke investering, maar wordt het een service.

Wilt u meer weten over de voordelen van cloud-managed IT? We helpen u graag verder. Download het E-book Slim doorgroeien met een cloud-managed network of lees meer over Meraki in de onderstaande blogs.

Mocht u vragen hebben of meer informatie willen, neem dan gerust contact op.

Download het E-book Slim doorgroeien met een cloud-managed network

In dit E-book leest u hoe een cloud-managed network netwerkbeheer en onderhoud vereenvoudigt waarmee het tijd en kosten bespaart.