Over Integrated Works

Integrated Works levert geïntegreerde oplossingen die nu en in de toekomst zorgen voor de flexibiliteit en capaciteit die u nodig heeft om direct in te kunnen spelen op zakelijke ontwikkelingen.

 

Veilig verbonden; altijd en overal

We helpen bedrijven inzicht te krijgen in de risico’s en blindspots van hun netwerk en cybersecurity. We zorgen ervoor dat organisaties 24/7 maximaal beveiligd zijn, ongeacht de fysieke locatie of het device. In alles wat we doen staat security centraal!

Volledig geïntegreerd

We vinden het belangrijk dat hardware en software goed samenwerken, zodat u tijd bespaart en uw medewerkers zowel intern als extern met klanten en relaties ook goed samenwerken. Alle oplossingen die wij bieden zijn volledig te integreren met bestaande infrastructuur en klaar voor integratie met toekomstige oplossingen. Onze naam is niet voor niets Integrated Works.

Cisco Partner

Als Cisco Partner richten wij ons met name op cybersecurity, enterprise netwerken, collaboration en Internet of Things. Daarnaast integreren we OT- en IT-netwerken, voor de ontsluiting van OT-data voor IT-toepassingen en omgekeerd. Al onze oplossingen maken gebruik van Cisco-technologie, we beschikken dan ook over de hoogste Cisco-certificeringen op het gebied van security, collaboration IOT en enterprise networking.

Onze oplossingen helpen organisaties onder andere bij:

  • Het beschermen van data en medewerkers tegen dreigingen van binnenuit en van buitenaf.
  • Een goed presterend netwerk, waarmee organisaties kunnen blijven innoveren.
  • Effectief en veilig samenwerken met klanten en collega’s.
  • Het veilig verbinden van machines, objecten, apparaten en mensen met behulp van IoT.

Veelzijdige expertise. Veelzijdige certificaten.
Veelzijdige expertise. Veelzijdige certificaten.