2

Als het gaat om cybersecurity, zijn cybercriminelen niet het enige probleem

Het wordt voor organisaties steeds complexer om security te controleren. Omdat er steeds meer puntoplossingen in het netwerk staan zijn de grenzen vervaagd, waardoor het voor security teams steeds moeilijker wordt om grip te houden. Hoe kun je verschillende componenten met elkaar laten integreren, sneller security incidenten herkennen en het liefst geautomatiseerd oplossen?

SecureX vereenvoudigt

SecureX is gebouwd om in één overzichtelijke dashboard, volledig, eenvoudiger en efficiënter met incidenten om te kunnen gaan. SecureX zorgt dat uw Cisco Secure-oplossingen veilig zijn verbonden met uw gehele IT-infrastructuur, inclusief oplossingen van andere aanbieders. Hoe SecureX dat doet laten Jan Heijdra en Jeroen Melis van Cisco Nederland u zien in een interactieve webinar. Meld u nu aan en duik op 14 of 15 januari een uurtje in de wereld van Cisco Secure. Stel vragen of kijk en luister naar de toekomst van cybersecurity.

In deze webinar:

  • Inzicht in transformatie van security-oplossingen
  • Hoe werkt een zero-trust netwerk
  • Hoe ziet het centrale dashboard van SecureX eruit en hoe werkt het
  • Hoe maak je workflows aan zonder kennis van coding

Aanmelden kan door hiernaast uw gegevens in te vullen. U kunt aangeven of u de webinar op 14 januari om 15:00 uur wilt bijwonen of 15 januari om 10:00 uur. Wij zorgen er dan voor dat u niets hoeft te missen.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.