Axis Communications benoemt Integrated Works tot AXIS Camera Station Specialist

Nieuw-Vennep, 29 maart 2021 – Axis Communications, marktleider in netwerkcamera’s, heeft Integrated Works benoemd tot AXIS Camera Station Specialist. Integrated Works zorgt voor veilige verbindingen tussen mensen, systemen, apparaten en organisaties, deze benoeming is dan ook een mooie uitbreiding van de bestaande portfolio.

AXIS Camera Station

AXIS Camera Station is een uitgebreid programma voor videomanagement, dat speciaal is ontworpen voor de netwerkcamera‘s en videoservers van Axis. De applicatie biedt een uitgebreide functionaliteit die optimaal aansluit bij de behoeften voor videosurveillance. Van externe videobewaking en –opname, tot geavanceerd gebeurtenisbeheer. De superieure beeldkwaliteit zorgt voor een effectieve bewijsgaring. Met meer dan 100.000 geïnstalleerde videokanalen is AXIS Camera Station een bewezen sterke videomanagement-oplossing.

Trainen en certificeren

De afgelopen maanden heeft Integrated Works haar personeel getraind in het gebruik van AXIS Camera Station. Deze inzet is beloond met de benoeming tot AXIS Camera Station Specialist. De opgedane kennis heeft Integrated Works direct in de praktijk gebracht. Zo zijn voor een groot Nederlands bouwconcern met tien werkmaatschappijen, videobewakings-oplossingen op basis van Axis geleverd, geïnstalleerd en in onderhoud genomen op 15 locaties in Nederland. Op deze locaties worden netwerkcamera-oplossingen gebruikt om gebouwen en opslagterreinen te bewaken, recepties op afstand te kunnen invullen en toegangscontrole op roldeuren/magazijningangen/slagbomen toe te passen.

Waardevolle toevoeging

Integrated Works ziet de nieuwe diensten als waardevolle aanvulling van de bestaande portfolio. Remco Apon, Directeur van Integrated Works: “Als IT-leverancier zorgen wij voor verbindingen die onze klanten verder helpen. We willen dat de netwerken en de netwerktoepassingen van onze klanten eenvoudig kunnen meegroeien met het bedrijf. Cybersecurity is daarbij voor ons een grote prioriteit. Axis Communications deelt deze focus.”

Digitale en fysieke indringers.

Het aanbieden van netwerkcamera-oplossingen aan de klanten van Integrated Works zorgt voor een kostenbesparing bij de klant. “Omdat wij de netwerken van onze klanten goed kennen, is het aansluiten van netwerkcamera’s aan de hand van AXIS Camera Station voor ons heel efficiënt. De klant heeft één aanspreekpunt voor alles wat te maken heeft met het netwerk. We helpen onze klanten niet alleen cybercriminelen tegen te gaan, maar ook fysieke.”

 

Voor meer informatie over AXIS Camera Station kunt u contact opnemen met Ruud Nouris.


Terug naar overzicht