E-mail is traditioneel het meest gebruikte communicatiemiddel op zakelijk gebied. Tegenwoordig is Microsoft Office 365 de meest gebruikte e-mail applicatie en dat is niet onopgemerkt gebleven. Cybercriminelen zoeken altijd de meest effectieve manier om professionele infrastructuren aan te vallen, dus een ingang via het meest gebruikte e-mail platform zien zij als de perfecte strategie. Het gevolg is dat Microsoft Office 365 een geliefd doelwit is geworden voor aanvallers. De juiste security oplossing zorgt dat u ze een stap voor blijft.

Meer dan 90% van de inbreuken begint met een e-mail.

Drie redenen om voor Cisco Email Security te kiezen.

Detecteer en blokkeer meer dreigingen

Met Cisco Email Security profiteert u van de kennis van Cisco Talos. Dit is het bedreigingsonderzoeksteam van Cisco dat constant bezig is nieuwe potentiele dreigingen te onderzoeken. Wanneer een bestand als ‘malicious’ is geïdentificeerd door het onderzoeksteam van Talos zal dergelijke malware uw device niet meer kunnen infecteren. Iedere 5 minuten wordt er een update uitgestuurd zodat u real-time bescherming heeft tegen de meest recente vormen van malware.

Automatisch reageren op dreigingen

Wanneer een bestand dat malware bevat toch de eerste lijn van detectie weet te omzeilen kan het uren kosten om dit handmatig op te lossen. De malware is immers geprogrammeerd om dit zo lastig mogelijk te maken. Een belangrijk onderdeel van de e-mail security oplossing van Cisco is daarom de Mailbox Auto-Remediation feature. Deze tool zorgt ervoor dat bestanden die malware bevatten en toch binnen weten te komen automatisch worden verwijderd om blootstelling hieraan te minimaliseren.

Effectieve bescherming tegen phishing

De e-mail beveiligingsoplossing van Cisco geeft u diepgaande informatie over URL’s die per e-mail gecommuniceerd worden. Met deze uitgebreide kennis over binnenkomende links ziet u dus direct welke websites riskant zijn. Phishing e-mails worden dankzij deze feature meteen herkend. Ook URL’s worden real-time gemonitord, om u de meest up-to-date bescherming te garanderen. Daarbij is het mogelijk e-mails die herkend worden als phishing automatisch te laten verwijderen, of de toegang tot de URL in de mail te blokkeren. Met Cisco Email Security behoort de dreiging van phishing dus tot het verleden.

 

Cisco Email Security integreert naadloos met onder andere Microsoft Office 365. Ook is het gemakkelijk te combineren met andere IT Security oplossingen van Cisco. Beveiligingsproducten van Cisco zijn nog krachtiger wanneer ze met elkaar gecombineerd worden, omdat iedere oplossing bedreigingsinformatie deelt en correleert voor een snellere en gesynchroniseerde reactie. Het is daarom aan te raden Cisco Email Security in te zetten in combinatie met de cloud-security oplossing Cisco Umbrella. Meer informatie over Cisco Umbrella vindt u hier.

Deze tekst is ook als infographic beschikbaar. Voor meer details over Cisco Email Security kunt u deze pagina raadplegen, of neem contact op met Integrated Works via info@integratedworks.nl.

 

 

Bronnen:
https://www.cisco.com/c/dam/global/nl_nl/solutions/small-business/pdf/email-security-o365-infographic.pdf?oid=ifgsc004696
https://www.cisco.com/c/en/us/products/security/email-security/index.html#~stickynav=2?socialshare=lightbox-office365


Terug naar overzicht