Cisco IT Security make-over

Cisco is een grote speler in de strijd tegen digitale dreigingen. Ontwikkeling op het gebied van IT security is een doorlopend proces waarmee de hoogste vorm van veiligheid voor de gebruiker verzekerd wordt. Cyber dreigingen worden steeds complexer, waarmee up-to-date IT security niet langer iets is dat fijn is om te hebben, maar noodzakelijk is om cybercrime een stap voor te blijven.

De theorie hierachter is duidelijk, maar of dit net zo gemakkelijk in praktijk te brengen is met het gewenste resultaat is  een tweede. Cisco neemt de proef op de som in deze serie, waarin een aantal organisaties die gebruik maken van Cisco IT security oplossingen in beeld worden gebracht.

Per aflevering wordt een deel van de Cisco security make-over besproken.

Before; wat zijn de gevoelige punten die security binnen dit bedrijf zo belangrijk maken?

During; hoe is de aansluiting verlopen en wanneer werden resultaten merkbaar?

After; wat zijn de belangrijkste verschillen na de IT Security make-over?

Het team van Integrated Works kan door middel van een gratis IT security scan samen met u kijken naar de beveiligingsrisico’s die uw organisatie loopt. Op basis van het gegenereerde rapport kijken onze specialisten naar de best passende IT security oplossing. Benieuwd welke risico’s uw organisatie loopt? Vraag nu een gratis IT security scan aan.

Security gaat elke organisatie, groot of klein, ongeacht de branche, aan. Zo ook een sterrenrestaurant, wellicht niet het eerste waar u aan denkt, toch hebben zij belangrijke bedrijfsinformatie die goed beschermd moet worden. Als die gegevens op straat komen te liggen dan loopt het voortbestaan van het restaurant gevaar. Benieuwd hoe? Bekijk de video of lees verder.

The French Laundry

In de video’s brengt Mike Storm, cyber security engineer van Cisco, een bezoek aan restaurant The French Laundry dat bekroond is met 3 Michelinsterren. In vergelijking met andere organisaties die Cisco voor deze series bezoekt, zoals een medisch kantoor en een grote organisatie die persoonlijke data verwerkt, gelden voor een restaurant zoals deze andere eisen als het aankomt op IT security. De devices die voor The French Laundry risicogevoelig waren zijn bijvoorbeeld hun videoconference systeem waarmee ze in contact staan met de locatie in New York en de tablets die ze gebruiken om hun wijnkaart op weer te geven. De data die het restaurant beschermen moet is cruciaal voor hun bedrijfsvoering, denk hierbij bijvoorbeeld aan hun recepten. Als 3-sterren restaurant zijn er genoeg partijen die daar het fijne van willen weten.

Cisco heeft de ideale totaaloplossing voor IT security van The French Laundry samengesteld en geïmplementeerd. Het resultaat? Een IT manager die zijn geluk niet op kan. Hij heeft inzicht in webverkeer en device gebruik via de Cisco applicatie en de grafieken die deze genereert. Dreigingen worden herkend en geblokkeerd en na twee dagen kwamen de eerste meldingen van gestopte dreigingen al binnen. De recepten van The French Laundry zijn veilig en de IT manager kan weer rustig slapen.

The French Laundry is een goed voorbeeld van een organisatie waar een vertrouwde IT security oplossing een hoop zorgen uit handen kan nemen. Het maakt dan ook niet uit of u recepten geheim wilt houden, persoonsgegevens wil beschermen, of u uw klanten toegang tot een veilig gastnetwerk wilt geven, IT security van Cisco biedt de oplossing. Bent u benieuwd hoe u uw security af kan stemmen op de specifieke eisen van uw organisatie? We brengen het graag voor u in kaart. Vul het contactformulier in en we nemen contact met u op.


Terug naar overzicht