Cisco heeft Spark en Webex samengevoegd

Door deze samenvoeging ontstaat de nieuwe Webex Meetings-applicatie voor uw vergaderingen en een nieuwe samenwerkingsapp genaamd Webex Teams (voorheen Cisco Spark).

Voor een goede samenwerking en vergaderen op afstand is het belangrijk om elkaar te zien. In de nieuwe Webex Meetings-app valt op dat het ‘video first’ is, en wordt u gestimuleerd om uw camera aan te zetten.

Verrijkte functionaliteiten

Webex Teams heeft naast een nieuw icoontje ook verrijkte functionaliteiten, waaronder whiteboarding, persistent messaging, eenvoudige gasttoegang en het eenvoudig delen van content.

Update nu uw Spark en Webex apps

Webex is een clouddienst en met deze samenvoeging gaat het updaten van de app vanzelf. Gewoon, zoals u gewend bent met updates van al uw andere apps. Wilt u de update zelf alvast installeren? Gaat u dan naar de Cisco website voor updates voor Windows en Mac of naar Google Play en App Store voor uw andere devices.

De kracht van online vergaderen en samenwerken

Met de vernieuwde Webex Teams bespaart u tijd en kosten, verhoogt u de productiviteit en verbetert de samenwerking. Weten hoe? Lees onze blogs of download het e-book of infographic.

Wilt u meer info van een van onze collaboration experts? Neem dan contact met ons op.


Terug naar overzicht